Followers

Saturday, December 10, 2011

2
Rindu

Assalammualaikum dan salam sejahtera...

lama tak berblog sampai idea nak menaip pun jd slow.. penat duduk termenung tak juga keluar idea bernas.. kalau dulu pantang nampak siuasi pelik ckit, laju2 nak reblog.. sampaikan satu hari 2-3 story keluar.. aktiviti kunjung- mengunjung pun memang kerap dijalankan.. tu belom cerita xtvt mengumpat secara sihat d blog lagi.. tambah yang plg best bila ada contest.. pehhh.. giler x seronok berblogging waktu dulu.. tpi sekarang... mula2 rasa mcm ilang satu kegembiraan bila lama x blogging.. tapi hari ni.. nak berfesbuk pun dah xnak.. orang minta akaun fesbuk dgn rela hati bg.. haaa.. add2.. tambah kenalan nanti.. boley jadi ribu raban macam retis tu.. tapiiiii.. tengoklah... tahun depan br approve ek... eh.. xla lama sgt tahun dpan.. sekarang dah disember...

secara seriusnYa, rindu betol dgn dunia bersosial secara sihat mcm dulu2... nak jumpa kwn2 takde masa.. my housemate tunang xdpt attend, bestfren kawen kena excuse, saya kawen kena tunda.. opsss.. tipu.. hahaha.. kadang2 rasa letih tp make it simple.. so bila ada masa free kdang2 lepas balik keje pg lepak sorang2 kat mana2 je tempat yg bley pg.. shoping kompleks memang terbaek.. even x beli pape tp mcm dlm tibi tu cakap... kan soul theraphy namanya.. hehehe.. kira ngam la tu.. best apa..

ekceli.. kadang2 bila duduk sorang2 rasa rindu betol dgn adik2.. sorang dak kat UPNM sorang kat kota.. seriesly ok.. saya sangat rindu dorang.. teringin betol nak jalan2 mcm dulu tp sume ngah bizi.. sory k my dear sister.. penah one time i text to my sister n said how much i miss her.. huhuhu.. and another time i imagined to do something unexpectd thing.. butt.. huhuhu.. really unnecessary thing to do.. to all my sisters.. i hope you know dat i really miss both of u... (about to cry rite now)

hmmmmm... i keep thinking to continued my master study... hmmmmmmm.. think.. think.. think.. n keep thinking.. hahaha..

i think when i'm going to married with my prince? who? i ask my parents to search someone for me.. but everytime i say about that they keep smile at me and said... "akak ingat ni zaman dulu2 ke" laaaaa.... xboley ke? hahaha.. about the married just kidding coz i dun know why, people keep ask me the same questions until now... how come... but i really dun care about all of this... yeaaaaahhhhhhhhhh...

okey.. i got to go... meet u again everyody.. take care n have a nice day.. assalammualaikum....



p/s: errr... apsal speaking ek.. urmm... ntah.. org dlm tibi slalu cakap practice make perfect.. nak test la... hahaha

2 comments:

ADfeez said...

ingtkan rndu kt ai tadi :P

ANIS HJ SUKARTI said...

Hahaha... Lupa nak Grau.. El Eli rind kat u juga........ (^_^)

Related Posts with Thumbnails