Followers

Friday, February 11, 2011

27
Contest Senyum Tak Nampak Gigi

Assalammualaikum w.b.t. dan Salam sejahtera..

senyum seindah suria...
yang membawa cahya..
senyumlah dari hati..
duniamu berseri..

senyum umpama titian..
dalam kehidupan..
ku tersenyum.. kau tersenyum..
kemesraan menguntum...

kita mulakan hari jumaat dengan senyuman yang ceria... weeeeeeeee.... hahaha.. saje bagi intro baek.. semalam my dear darling, Cahaya Cinta Ilahi tag nadz ntuk join satu kontest yang dianjurkan oleh cik muazatul.. Contest Senyum Tak Nampak Gigi.. thanks cik cci coz sudi tag nadz ntuk join contest nie.. tapi... bila nadz tgk tajuk je, nadz dah rasa nak pitam... u noe what... dalam seribu pic nadz mungkin satu je la yang nadz akan senyum xnampak gigi.. itupun macam kena paksa n photographer tu cakap "semua wajib senyum tutup mulut!" arghhh.. masa tu nadz dah mula berpinar-pinar... secara jujurnya.. nadz tak reti senyum tanpa menunjukkan barisan gigi, even gigi xla cantik macam model iklan tu.. hahaha... bukti? silalah tengok header blog nie... 

tapi sebenarnya.. baru nadz tau masalah nie bukan nadz sorg yang menghadapainya, coz penganjur contest pun sama.. kiter serupa!!!!!! hahaha.... boley jadi ging ni.. jadi. ntuk contest nie nadz memerlukan masa yang agak lama ntuk cari pic yang bersesuaian...

pic nie tak boley.. memang jelas nampak gigi kan.. out!! next...

huh! pic nie pun sama.. gigi tu gigi!!! reject! next pic please.........

haaa... pic ni jauh.. errr.. nampak jugak ek? okey2.. cari pic lain.... hmmm...

haaaaa!!!! yes!!! yg nie confirm xnampak gigi.... ini nadz waktu berusia 3 tahun mungkin.. nadz pun x ingat.. punyela kan.. kecik2 je nadz senyum xnampak gigi.. hahaha.. apa? nak pic sekarang??? alahai... 

hahahaha.. kan nadz dah cakap.. inilah rupenya lau nadz senyum xnampak gigi.. sama x mcm pic nadz masa kecik je... korang rasa senyuman tu ikhlas ke x? hahaha.. ntuk cik muazatul... dun wory.. kita serupa... kui3...

okey.. tiba masanya ntuk tag insan bertuah.. nak tgk jugak caner korang senyum.. hikhik... cik yuHuu, Bro Yul, Kak Koi, Bro aD n lastly Bro Krole.. (Krole, tiada paksaan.. awak pun bizi ngan kontest jugak kan..) hehehe.. gud luck sume...

dari papan kekunci: senyum adalah penawar kepada sebuah kegelisahan.. (^__^)

27 comments:

CahayaCintaIlahi said...

hehe yeay buat gak ni mesti da penat selongkar gmbr kan hehe gudlck dear ade tag baru tuk kamu hehe ;)

nadzirah aqilah said...

@cci:
hahaha.. tahu xpe.. tu yg keluar gambar dholu2 lagi tu..

ada tag lagi? oryte.. no prob! nanti nadz jelajah ye..

ijam ismail said...

hehe..sgt comel...
=D

Encik MamaT said...

hahaha... kiut la anis kecik tu.. hehee

eRza farEeha said...

wahh..comey eh!!haha

nelly said...

Gud luck !!
=)

Jom baca :
BLOGGER BOLEH JADI PENULIS HEBAT"

nadzirah aqilah said...

@ijam:

@encik mamat:

@erza:

hahahaha... yang tecik2 mestlah always comel.. kui3.. tenkiuuuu

ejai_ej said...

hahahaha.. gambar 2nd last tu aku suka... cute je... sure la ko menang nadz.. kalo menang belanje aku makan nasik ek.. hahhahahah

Nafisa81 said...

apasal bila tutup gigi nampak cam halimah jongang??oppss..!

nadzirah aqilah said...

@ejai_ej:
hahaha.. xhabis2 kan ko punye belanja nasi.. okey2... nanti aku masuk akaun ek.. hikhikhik

@nafisa81:
haaaa.. tau xpe kan kak.. lain mcm je gambarnya.. kui3

krole said...

wuahhh!!!cumilnye dia snyum~hehee...by the suke gmbaq wak waktu kecik tu~cutes...wuahh!!!tag krole ek~insyallah krole akan join~

*sal tarikh tutup kontest krole tu sory ek wak~bkn pe mmber krole yg tetapkn hehehe~

nadzirah aqilah said...

@krole:
hahaha.. mekaseh2.. alamak.. ramai pulak peminat pic waktu kecik dulu.. kalau krole free nanti boleyla join.. tenkiu ya..

owhhhhh.. member merangkap hakim ek.. wokey2.. phm dh.. kem salam kat member tu.. hahaha

i am S!L4H.. said...

senyuman itu penawar duka.....
nice la kak nadz.....

*lme x sibuk2 kt area ni..heeeeee

CahayaCintaIlahi said...

tapi cci suke tengok gmbr nadz mase kechik2 tu comey tak bubah pun muke hehe cuteeee geram ngeeee

Mat Ganu said...

senyum...senyum...owh, comelnyerr...hehehe

ïêmå å¢klê§ said...

ke nak tahan berry..huhu

nadzirah aqilah said...

@silah:
tu la pasal.. rindu nak tgk komen silah kat entry akak.. hehehe

@cci:
ramai plak suka gambar sya masa kecik harap2 penganjur pun sama.. hahaha

@matganu:
tenkiuuuuuuu... (^__^)

@iema:
mungkin kali.. hahaha

i am S!L4H.. said...

eh rndu komen silah ke?agagagagaga
komen laju2...haha

nadzirah aqilah said...

@silah:
mestilah dear... silah kan sorg je yang panggil ada akak di depan.. always remember ma....

eh.. alasan berkaitan x? haha

ghost writer said...

comey lak nadz senyum tak tunjuk gigi..haha

nadzirah aqilah said...

@ghost writer:
hahahaha.. mekaseh la banyak2 atas pujian yg diberikan..

YUL said...

ala. thx for tagging yul, tapi siyes yul tak ada la gambar yang menarik , huhu

Bulan said...

alahai cumil nye u.ahakss

Uchi kay-f @hmad said...

cik nard cube sebut no 3?

mesti nampk gigi kan...ngeh ngeh *senyum mati*

Miss dorayAki said...

alar2 cutenye. hehek. goodluck dear!

nadzirah aqilah said...

@yul:
hahaha.. alamak... baru nak tgk pic yul.. hikhikhik

@bulan:
tenkiu lalink... (^__^)

@uchi:
tiiigaaaa..... confirm nampak gigi nie.. hahaha

@miss Dorayaki:
tenkiu dear!!!

rizwan's sweetheart said...

Alamak... macam kenal jerk ngan tuan empunya blog ni

Related Posts with Thumbnails