Followers

Tuesday, September 07, 2010

10
Kad Raya Untuk Semua

Salam 28 Ramadhan...

entry kali ni anis xmau citer panjang.. tengok tajuk atas tu sume dah tau kan... anis nak bagi kad raya untuk semua pengunjung dan follower anis yang bakal menyambut lebaran beberapa hari lagi. mula-mula ingat nak bagi last puasa nanti tapi anis tengok semua blogger dah sibuk nak balik kampung dan mula nak berhibernasi untuk satu tempoh yang agak lama. jadi anis bagi sekarang la ye.. untuk semua blogger, sudi-sudila ambil kad raya ni dari anis..

Salam Lebaran Semua Blogger!
terima kasih kerana sudi menerima anis di dunia blog ini.
ampun maaf diminta andai ada terkasar bahasa terlanjur bicara.. (^__^).
selamat hari raya.
untuk yang pulang ke kampung tu berhati-hati yea...
dan akhir sekali..
terimalah kad raya yang tak seberapa ini dari saya,
tuan rumah
nadzirah-aqilah.blogspot a.k.a. anis hj sukarti...

maaflah.. anis dah cuba bagi saiz x-large tapi kebesaran page anis xmampu nak menampung.. jadi ia kad raya sekecil ini. anis harap ayat-ayat tu boleh nampak dengan jelas yea...


10 comments:

Hairil Rizal said...

Dah amik kad raya chumel.

Tima kasih Anis! :)

nadzirah aqilah said...

hehehe.. sama2..

Faizal Fredley said...

selamat hari raya anis...

nadzirah aqilah said...

selamat hari raya juga.. (^__^)
hati-hati pulang ke kampung..

kelana fana said...

selamat hari raya anis :)
maaf zahir dan batin :)
kelana amik kad raye yer..thx :D

Ari said...

selamat hari raya ye anis! maaf zahir dan batin jika ada terkasar bahasa dengan anis. :)

diraja22 said...

slm lebaran, buat anis & seluruh keluarga..
agar sihat2 hendaknya serta dlm lindungan allah s.w.t..

nadzirah aqilah said...

kelana:
welcome kelana.. selamat hari raya juga..

ari:
maaf juga semua salah silap.. take care

diraja22:
salam lebaran untuk anda juga..
semoga kita semua berada di bawah rahmatnya..

Afizz said...

cantik la kad raya tu...teringat zaman kecik2 dulu... :)

nosembilanbelas said...

selamat hari raya..dah mula puasa enam ke?

Related Posts with Thumbnails